lakim z tego co wiem nie po to tyle pracuje zeby nie brać używki. Raczej bedzie rozglądał sie za nowa... jak pamietam z rozmowy z nim
No tak dokładnie, generalnie szacuje że raczej w jakiś 30% będę jeździł na szosie, więc nie szukam kolejnego roweru za 7 tysi, szosa raczej ma być odskocznią od górala.
Pozatym jakbym miał ok 5k wydawać na szosę to znalazłem to: klik
Akurat mój rozmiar, no dobra przyznam się prawie kupiłem ten rower, w ostatniej chwili się powstrzymałem.
A co do szosy - sprawa stoi, Treków w moim rozmiarze nie ma, poza tym na razie, ze względu na odwołanie wiosny mi się nie śpieszy.
widzisz jak kupujesz 105 to mozesz dowolnie kupowac czesci z grup 105 utegra czy nawet duracz jakbym mial kase to napewno kupiłbym cobie coś na 105 zawsze to ciasniej zestopniowane biegi ;-) a czuc to w szosie uwierz ale i tak pewnie powiesz ze nie mam racji wielki szosowcu :-)
a o miodzie ty o smrodzie - ja mowie ze Lakim nie kupi używki a ty mi o ciasności biegów - czytanie ze zrozumieniem było SYsiu na maturze z Polaka robiłęś to dwa razy powinieneś być biegły!!!!
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
Cena chyba promocyjna, napęd na 10tke pozwala dowolnie wymieniać części campy w przyszłości, jedynie zastanawiałem się czy rozmiar ok bo tak naprawdę to 54 rama ale jest ok, tyle że rower raczej będzie należał do tych długich a nie krótkich :D
Teraz jedynie potrzebuje obciąć rurę i w ogóle wyregulować wszystko (nie mam pojęcia o tych szosowych bajerach) i mam nadzieje w sobotę pierwsze testy :D
Z tego co się znam (a z tym u mnie średnio) to na kwadrat niestety, ale co się zajedzie to się wymieni... Bez przymiarki bo cena wydawała mi się wyjątkowo atrakcyjna.
Dzisiaj przejechałem się troszkę jeszcze z wystającą rurą i oddałem rower do przycięcia rurki i regulacji.
Musze przyznać że jest ok troszkę wygodniejszy niż torowe treki w Pruszkowie.
Planuje wrócić na nim o w piątek ok 18 z Żoliborza, choć troszkę się boję Modlińskiej po ciemku w godzinach szczytu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum