Wiek: 22 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 632 Skąd: Czerwińsk/ na szlaku
Wysłany: 2009-12-07, 19:43
w planie mam większą wyprawę na rok 2011. mam zamiar ponownie odezwac sie do crosso:) i zapytac o jakis sposoring. Jeśli wiec nic nie zalatwiliscie, a macie troche czasu to służe sprawie:)
ja będe kupował w warszawie Na polibudzie Sakwy bez wysyłki ale jeszcze nie mają dostawy.... niech powie co trzeba a mu kupie - a czemu chce kupić szybko? kasa paruje czy jedzie gdzies? To nie Grzesiek czasem?
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
spoko Kovalu narazie mam pytanie do ludzie czy nikt nie potrzebuje jakichs sakiew lub czegos tam innego z tego crosso zestawu - na polibudize nie maja a my mamy już 322zł i moze uda sie dogadać o darmową wysłkę wiec jak ktoś jeszcze ma chęć na jakiś woreczek to prosze pisać:D
wszak sponsory nasze;D
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum