bagazniki sakwy zapinki paski adaptery nie wiem co tam jeszcze. Trabic mi i dzwonić na forum:P na wiosne bedzie szło zamówienie - wiadomo jest że do tego czasu trzeba nazbierać pieniażków itd itd:)
jesli ktos chce taniej to nie wystarczy powiedzieć i juz - będize taniej i normlanie ceny takiej nie osiągnie się jednak trzeba bedzie miec jakis ten wkład wąłsny!
prawdopodobnie na wiosne bede zbierał przelewy na konto( jak juz bede wiedział jak wyglada porabatowy cennik) i złoze zamówienie na całosc towaru, który będie do odbioru u znanej wam osoby jako księgowy:D
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
No to Adamie jak taniej to taniej dobre i 10-20zł :D więc dopisz do listy :
sakwy Crosso Dry na tył.. (jak kolor też można wybrać , jeśli to nie będzie problem oczywiście , to prosiłbym o niebieskie, tak żeby pod kolor roweru były :D )
Czyli mówisz ze do wiosny już trzeba będzie mieć hajs.. to muszę powoli zacząć odkładać :D
zakup jednorazowy na lata - crosso nie wymaga czestej wymiany jak sam wiesz... a wypraw napewno nie ubędzie... rokład bagazu na cały rower to dobry sposób na wyrównanie jego stateczności. Skupienie całego bagazu za plecami może być nieco ryzykowne... na przód sakwy zawsze sie pzydaja - chocby na proste duperele:P
to jak piotrze skusisz się na zakup przednich?Licze że rozważysz moja propozycję -
Nie potrzebne są mi sakwy na przód i narazie rysuje mi się przyszłość bez konieczności tego dobytku ;-)
Ja z kolei chętnie wziąłbym udział w wyprawie, ale raczej nie sądzę aby te sakwy były mi potrzebne później, bo na codzień preferuje krótkie b. szybkie wypady. Trochę szkoda mi pieniędzy na coś potrzebnego tylko na jeden wypad.
jesli chcesz pewnie znajda sie osoby które Ci ich uzycza... o checi a wyprawe pisz w odpowiednim temacie a nie wykluczone ze wzrosnie ilość osób do 4;)
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
"Ale generalnie z tego co piszecie jest już kilka takich konkretów - myślę,
że w zależności od:
- nagłośnienia wyprawy, was i nas
- ilości zamawianych produktów
Rabat może wahać się w granicach 20-50%."
mysle ze dla nich priorytetem będize:
* rowertour
*lokalna gazeta - materiał z gezety z ich logiem
*strona www... chce przemodelowac www aby opowiadała tylko o wyprawie - będzie bardziej ukierunkowana na ten konkretny wyjazd a po wyjeździe doda się nowe jakies materialy do końca roku powstanie www i będzie potrzebna zrzutka forumowiczów na druga domene naszej strony:) (dobrowolne wsparcie od ludzi z teamu - jego wysokosc podam jak juz będizemy stawiac www)
* na wośpie zapodamy dwa bannery na stoisku jeden rowetouru i jeden crosso jako sponsorów i zaprzyjaźnionych firm, to powinno ich także przekonać do znizki(reklama nie mała jak wiemy)
napisali że ilośc też ma znaczenie więc pewnie zaskoczy ich wielkosc zakupu na wiosnę;)
fajnie wyszła sprawa sponsoringu na wyjazd ale ponawiam pytanie czy chce nabyć sakwy? Chcialbym zakupić prarę na Tył dla Agnieszki ale jak zamowimy wspolnie odpadnie koszt kuriera albo przynajmniej sie zmniejszy...
a więc czy ktoś chce kupić cokolwiek od Crosso - z sklepu corsso - nie przewiduje zniżek bo nawet głupio pytać mi teraz o zniżki po wyprawie ale wspólnie wyjdzie taniej!
Przy nowowiejskiej masz sakwy Crosso w cenach firmowych i bez kosztów przesyłki. Chyba, że chcesz w ramach wdzięczności za zniżki kupować bezpośrednio u producentach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum