PS. Albo źle dokonałeś pomiaru albo masz strasznie wysokie tętno spoczynkowe, norma u ludzi nie uprawiających sportu to 72 uderzenia. Ja po 6 miesiącach regularnego rowerowania i to raczej słabo intensywnego mam w okolicy 55.
powaznie Ci mowie... takie mam spoczynkowe siedząc na krzesle:P - 80-90 sie układa..... nie robie nic.... czasem spadnie do 77:) hehe dziś po poludniu wyskocze zobaczyć jak to sie układa na trasie lekkiej asfaltowej
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
ciśnienie nie ma wielkiego związku z tętnem raczej... nie nie miałem przerwy po maratonie i w sumie dośc ostro jeździłem ostatnio wiec obestawiam na przetrenowanie - dopiero dzisiaj zorbiłem dizeń lżejszy!
_________________ -->How many roads must the biker ride down, before you can call him a rider...? <--
tak bo chyba z 5 razy oddawałem krew do badania cukier mam w normie - puls ustabilizował sie wiecozrem do tych 70 i mniej... widać w ciagu dnia byłem na wysokich obrotach:P
pierwszy trening pod wieczorek z pulsem 155:D
co do isntrukcji do tego pulsometru to http://kaufnet.pl/download.html wybierasz ten plik ktory ma na koncu H7 !!! A jak sprawdzic srednie tetno to zatrzymujeszc czas (prawy gorny przycisk) i przechodzidz do AVS (lewym górnym przycikiem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum